Dank dat je de Derma Sensation Quiz gespeeld hebt!

Ben jij benieuwd of jij hebt gewonnen? Kijk op maandagavond op "Derma Sensation Quiz - Uitslag".

Wil je vaker een kans maken om een van onze prijzen te winnen?

Eens per maand plaatsen wij ook een quiz in onze 2-wekelijkse nieuwsbrief. Hiermee kun je ook een mooie prijs winnen. Deze nieuwsbrief geeft je achtergrond informatie over huid- en haarbehandelingen. Heb je belangstelling? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief door onderstaand formulier in te vullen.
 
Extra prijs
Stuur deze link naar een vriend(in) en als hij of zij een behandeling neemt t.w.v. minimaal € 150 bij Derma Sensation in Rotterdam of in Gouda, dan mag jij een behandeling uitkiezen ter waarde van € 150! Bekijk onze website voor de mogelijke behandelingen waaruit jij kunt kiezen.
 
Speciaal voor vakantiegangers
Ben je net terug van vakantie en is je huid beschadigd door zon, zee of chloorwater? Maak dan een afspraak voor een professionele huidscan. Wij kunnen je precies laten zien wat de conditie van je huid is en als een behandeling nodig is, welke behandeling het meest voor jouw huid geschikt is. Mocht je besluiten een behandeling te nemen, dan krijg je de kosten voor de huidscan terug. Lees meer over het herstellen van je huid na de zomervakantie.
 
Met de beste groeten van Derma Sensation! :)

 

* geeft verplicht aan
/

Kies de manieren waarop wij u mogen informeren:

Email Marketing Powered by Mailchimp